21-02-08

Radio Vrie Ieper wordt lid van de Club

blokclubfmlogoClub FM neemt het hier en daar stilaan over van Cool FM. Het Vlaamse netwerk valt daardoor in twee stukken. Club is vooral te horen in West- en Oost-Vlaanderen. Vanmorgen nog bleek ook 107.3 in Wielsbeke-Waregem omgeschakeld naar Club FM.

En de club is blijkbaar op overnamepad: in het frequentielijstje op hun website staat nu ook 105.7 voor Ieper, die binnenkort zou toetreden tot het netwerk. 105.7 is de frequentie van... Radio Vrie. Nu nog zelfstandig, in een vorig leven even lid van Radio Mango onder VTM-vlag.

De zender hertekende enkele jaren geleden al haar programmering, door overdag op non-stop te gaan, en pas 's avonds gepresenteerde programma's voor Ieper te brengen.

www.radioclubfm.be

10:12 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ik had graag contact met iemand van radio Vrie - Ieper en misschien hebben jullie ook zin om een radio-interview met over het biogr.boek van Tony Anthony uit te zenden. Hij komt tussen 4 en 16 dec in Vlaanderen, ook in Ieper in de Koninklijke zaal Lakenhallen op 7 dec. Ik wil jullie alle info doorsturen. Groetjes van Godelieve

Gepost door: Godelieve Vandeweyer | 06-11-08

De commentaren zijn gesloten.