02-03-08

Dieter Troubleyn en Stefan Ackermans naar Nostalgie

Nostalgie_what_a_feeling Het lijstje presentatoren op het nieuwe Radio Nostalgie Vlaanderen raakt stilaan bekend. Er was al langer geweten dat Dominique Crommen (Radio 2 en Donna) en Kevin De Geest (Donna) op de nieuwe zender te horen zullen zijn, net als Anne de Baetselier, die na Radio Mango enkele jaren geleden dus weer gaat radiomaken.

Intussen raakte bekend dat ook Dieter Troubleyn gaat presenteren in de Katwilgweg in Antwerpen. De acteur werkte de voorbije jaren vooral in Nederland, maar was daarvoor al te horen op Radio 2 en Be One.

Ook Stefan Ackermans zal op Nostalgie te horen zijn. Ackermans, nu bezig met Life!TV, gaat dus weer samenwerken met Dirk Guldemont, met wie hij eind jaren ’90 4FM oprichtte. (Voorlopig?) laatste naam in het rijtje nieuwelingen is Dimitri Stuer, tot voor kort ochtendman bij Radio 2 Vlaams-Brabant.

De startdatum van Nostalgie Vlaanderen blijft een groot vraagteken, maar het zou moeten vóór 21 maart zijn. We mogen ons dus stilaan opwarmen voor een nieuwe radiotelg in Vlaanderen…

11:36 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.