02-09-08

Europe toont weer teken van leven op internet

radioeuropeTussendoor een klein internetweetje:

Radio Europe uit Zwevegem laat weer wat beweging zien op haar website.
www.radioeurope.be was al een tijdje (lees enkele jaren) niet meer aangepast, maar sinds kort is er weer leven in de digitale brouwerij.

Een programmatie on line zou mooi zijn, maar voorlopig kan je de lijst medewerkers raadplegen, en ook het voetbalnieuws uit de provinciale reeksen staat actueel on line.

Het gros van de teksten is wel overgenomen van de vorige website, met daarbij nog altijd de belofte iets te doen aan het zendbereik. Europe zendt nog altijd uit zonder rds, zelfs onder de zendmast zou de autoradio de 105.7 nog negeren.

Maar er wordt aan gewerkt!

13:37 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

jammer eigenlijk Jammer eigenlijk van Europe. Mooi echter dat het team van Europe in deze moeilijke tijden toch blijft een eigen product brengen. Investeringen aan een deftige zendinstallatie zijn echter broodnodig. In de eigen gemeente is de omroep zelf nauwelijks goed te ontvangen en dan haken sponsers na verloop van tijd af. De zender is -in tegenstelling tot enkele (10-tallen) jaren terug- te weinig te zien in het straatbeeld. Hopelijk wordt het beter.

Gepost door: Stijn De Poortere | 28-06-09

De commentaren zijn gesloten.