06-10-09

Kort: FGDJ / Mi Amigo

fgdjFG DJradio, een Franse radioketen die de klok rond dance uitzendt, komt naar België. Dat is geen primeur, want eerder kon je bij Contact Vlaanderen op zaterdagavond luisteren naar Contact FG. FG kondigt nu op een facebookpagina aan dat het start met uitzendingen in november, in Antwerpen.

Over de frequentie wordt nog geheimzinnig gedaan, maar radiofg.com meldt al dat FG te horen is via Voodoo, in Antwerpen op 100.2. Geheimpje al een beetje ontsluierd, al moeten we toch nog afwachten hoeveel uren zendtijd FG zal innemen op Voodoo: helemaal of enkele uren per dag of week. Eén troost, we moeten geen maand meer wachten...

94fmIntussen aan de andere kant van het land, in West-Vlaanderen: Mi Amigo dat ons al een tijdje de start belooft van haar tv-broertje via internet, en de opname in het pakket van Telenet Digitaal. Geen van beide zijn er al, en intussen is de radiozender al weken niet meer te horen via haar Kortrijkse 106.4. Mooie zaak voor Brouwer Oudenaarde, TOP Roeselare en Molenland Wingene, want dat trio komt er hier en daar mooi door in het zuiden van de provincie.

Op de website van Mi Amigo moeten we alvast niet veel info zoeken, want er staat er geen...

12:08 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.