03-12-09

Club FM nu grootste netwerk: lees hier het officiële persbericht

clubnieuwefrequentiesHet Vlaamse radionetwerk “ClubFM” breidt verder uit in Vlaanderen. Deze maand nog zullen alle frequenties van het vroegere “Radio Contact”-netwerk overschakelen naar ClubFM. Door de aansluiting van deze zenders wordt ClubFM meteen het grootste radionetwerk in Vlaanderen met zowat 60 frequenties. In de komende weken wordt het netwerk technisch verder op punt gezet.

ClubFM is een radionetwerk dat in maart 2008 van start ging met enkele zenders in Oost-Vlaanderen. Sindsdien sloten meer en meer radiostations zich aan bij het netwerk. Nu is dus besloten dat ook alle radio’s van het oudste radionetwerk van Vlaanderen zich zullen aansluiten. Voor de luisteraar betekent dit ook de terugkeer van enkele vertrouwde Contact-stemmen zoals Didier Laporte en Mathieu De Blauwe. Ook achter de schermen werken heel wat vroegere Contact-medewerkers mee.

clubfmlogoClubFM is een no-nonsense radiostation met een brede waaier aan hits dat zich richt tot de doelgroep 25-45 jaar met leuke acties, vlotte muziek en oog voor wat er in de regio van de verschillende zenders gebeurt. De komende maanden zal ClubFM ook aanwezig zijn op heel wat belangrijke events in Vlaanderen ter promotie van het netwerk. Vorige week was er al de live-uitzending vanuit het Gentse Kuipke tijdens de Zesdaagse Vlaanderen Gent, in januari kan je ClubFM bezoeken tijdens het autosalon in Brussel en volgend jaar trekt ook de ClubFM On Tour met verschillende artiesten door het land.

Het hoofdkantoor van ClubFM is gevestigd in Eeklo waar de volgende weken nog verder wordt gewerkt aan een nieuwe live-studio. Momenteel werken een 15-tal mensen samen met een pak vrijwilligers aan het ClubFM-product. 

Meer informatie over ClubFM is te vinden op de website www.radioclubfm.be.

10:45 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Live? "de volgende weken nog verder wordt gewerkt aan een nieuwe live-studio."

Betekent dat dan dat er eindelijk live-progamma's zullen komen, ipv voice-tracks? Ik hoop alvast van wel!

Hopelijk komt er LIVE hilarisch (duo)presentatie, meer 90's muziek en recente hits enz... Zodat club fm een waardige opvolger kan zijn voor Contact, want dat is het nu nog niet naar mijn mening.

Groetjes van een Contact-freak :-)

Gepost door: Thomas | 05-01-10

De commentaren zijn gesloten.