19-01-10

Radio 1212 komt vrijdag terug, nooit geziene radiosamenwerking

logo-1212-zwartJOEfm, Q-Music, MNM, Studio Brussel en Radio 2 slaan vrijdag de handen in elkaar voor een gezamenlijk radiostation-voor-één-dag. Tussen 8 en 20 uur is op al hun frequenties nog eens Radio 1212 te horen, een initiatief dat ook na de Tsnunamiramp te horen was. Toen namen wel niet zoveel radiostations deel aan het initiatief. Dit wordt dus een uniek radiogebeuren.

Radio1212 zal haar luisteraars informeren en sensibiliseren. Erwin Deckers van de Q-Groep, die met Joe en Q deelneemt, noemt de samenwerking ‘uniek en nooit gezien in Vlaanderen.”

radio12121lfNet als vorige keer heeft Radio 1212 eigen jingles, en deze keer vallen ook de reclameboodschappen weg. De reclameregies van VRT en VMMa maken op dit ogenblik alle blokken vrij voor bedrijven die Haïti willen steunen. De opbrengsten uit de reclameblokken gaan dan ook integraal naar Haïti Lavi 1212.

Naar Nederlands voorbeeld, waar Radio555 donderdag in de lucht gaat, zullen ook in Vlaanderen bijzondere duo’s te horen zijn. Onder hen onder meer Siska Schoeters en Bert Geenen, Sven Ornelis en Anja Daems, An Reymen en Kurt Rogiers en Leen Demaré en Peter Vandeveire.

Alle info op www.radio1212.be

15:41 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.