12-03-10

Mike Pitteljon weg bij VBRO / Exclusief 'terug'

mikepitteljonstaandHet Nieuwsblad meldt het afscheid van Mike Pitteljon bij VBRO. Pitteljon werkte vijftien jaar full-time voor de Brugse zender, maar prestenteerde ook op Radio Contact Nationaal, regionaal en bij radio Melodie en Nostalgie in Oostende.

nieuwesitevbroAlles samen was Pitteljon twintig jaar actief voor de VBRO-groep. De Brugse radiozender, met veel aandacht voor regionaal nieuws en live-programma’s, lanceert binnenkort een nieuwe website, en bijhorend logo. Een beetje surfen op internet levert al een voorlopig idee op van hoe de site er zal uitzien.

EXCLUSIEFBRUGGEbEn nog meer Brugs radionieuws: Sinds een paar weken horen we weer muziek op 102.7. Dat was bij de frequentieverdeling één van de meest krachtige zenders in de Breydelstad, maar eigenaar Radio Exclusief verdween toch snel uit de ether. Exclusief lijkt nu terug, maar nog altijd met dezelfde jingles van vroeger, een rds-signaal maar dus nog niet op volle sterkte.

 

10:31 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo jeroen plezante blog, goeie info, lang geleden! Kan jij me je e-mailadres eens doorgeven? Stuur me maar een mailtje via de radio. Tnx
Diederik Van Der Veken

Gepost door: diederik | 12-03-10

De commentaren zijn gesloten.