17-03-10

CrazyFM opgehouden, Waregem en Gavere nu RGR

Donderslag bij heldere hemel: sinds vanmiddag is CrazyFM opgehouden te bestaan. Het West-Vlaamse netwerk had een achttal frequenties in eigen provincie, maar ook enkele frequenties in Gavere, Gent en Eeklo.

crazyfmDe vier zenders in eigen beheer zijn TOPradio geworden, het netwerk keert daarmee terug in de Westhoek, nadat Relax er Mi Amigo werd. Dat het stopzetten van Crazy voor de meesten als een verrassing komt mag duidelijk zijn: in Tielt (105.8) en Gent (105.7) was vanmiddag alleen nog ruis te horen. Er was duidelijk geen tijd gegund om een oplossing te vinden.

Zelfs presentatoren van CrazyFM moesten het stopzetten van hun zender plots of zelfs via via vernemen. Peter Warlop, die presenteert tussen 10 en 12, en man achter ondermeer Crazy Knokke, ontkent dat hij TOPradio wordt, en volop met andere netwerken praat. Het is inderdaad snel moeten gaan zo blijkt.

Op de Facebookpagina van CrazyFM komen intussen de eerste reacties binnen van luisteraars -en zelfs medewerkers. Ook Steven Ampe van Crazy FM reageert: "Ik begrijp jullie ontgoocheling, het was absoluut geen makkelijke beslissing om 'te stoppen' met Crazy FM. De echte reden zou ik jullie willen vertellen maar het is een ganse boterham. Maar bekijk het positief: we werken samen met Topradio aan een leuke en mooie toekomst. Onze fuif 'Hasta La Party' van 15 mei in de Boterhalle gaat gewoon door, je hoort nog van ons! RIP Crazy FM :("

rgrfmMeest verrassend is nog dat RGR in dit verhaal uitbreidt in een ongebruikelijke regio: Waregem 105.4 en Gavere 107.9, beiden van Pascal Standaert, zijn sinds vanmiddag Powerstation geworden. Dat dit gevolgen zal hebben voor de RGR-programmatie, staat nu al vast. Of RGR ook op andere 'gedupeerde' Crazy-stations te horen zal zijn is niet duidelijk. Naar verluidt lonkt Caraad Tielt (105.8) alvast naar City Music, maar of dat klopt zou vrij snel duidelijk moeten worden...

21:06 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Dat alles zo snel is moeten gaan bewijst dat Crazy FM geen proffesioneel beleid, visie en gezag had

Gepost door: Peter | 31-03-10

De commentaren zijn gesloten.