24-05-10

Radio Media Avelgem op zoek naar nieuwe locatie

Radio Media, de lokale radio vanuit Avelgem op 107.0, moet op zoek naar een nieuwe locatie. De eigenaar van het pand wil het afbreken en er twee nieuwbouwwoningen plaatsen. Het bericht staat te lezen in de lokale editie van Krant van West-Vlaanderen.

radiomediaMedia zendt al 23 jaar uit vanuit de Ruggestraat in Avelgem, maar zit nu met een huizenhoog probleem. "Het grote probleem is onze zendmast," zegt Willy Vervoort van Radio Media. "Een mast verhuizen is één, maar hem elders neerplanten is een ander paar mouwen."

Media noemt haar huidige locatie ideaal: goeie ligging, genoeg plaats voor de uitzendingen, goed contact met de buren en een goeie huurprijs. "Iets gelijkaardigs vinden wordt moeilijk, zeker niet in de korte tijdspanne die we nog hebben. We moeten hier weg tegen eind augustus."

De zender wil overleggen met het gemeentebestuur van Avelgem, of rekent op een aanbieding uit onverwachte hoek. "Onze presentatoren doen dit zuiver als hobby, ze verdienen er niets aan. We zouden het dan ook heel jammer vinden voor onze trouwe luisteraars dat er geen oplossing uit de bus komt," aldus Willy Vervoort in Krant van West-Vlaanderen van deze week.

15:19 Gepost door jeroen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.